Met veel plezier kondigen we de Opening  van het VanGasLos Festival en de VanGasLos Expositie aan, op 10 mei 2017 van 16.00 tot 20.00 uur. Noteer dit alvast in je agenda! We vinden het namelijk super belangrijk dat jij bij dit historische moment aanwezig bent. Het globale programma lees je hieronder.

We organiseren het VanGasLos Festival op 10-11-12 mei in de oude energiecentrale te Hoogte Kadijk 400, Amsterdam. Dit doen we in samenwerking met netwerkbedrijf Alliander, de hippe Amsterdamse Gallery Vriend van Bavink, HIER Klimaatbureau, Nuon, JAGA, de Waddenvereniging en vele andere partners. Waarom een Van Gas Los Festival?  We willen het moment markeren dat we afscheid nemen van het fossiele denken en overgaan naar een nieuwe, duurzame economie. Hierbij horen zoveel mogelijk invloedrijke gamechangers en andere innovatieve en toekomstgerichte denkers.

Op dit VanGasLos Festival zullen we je op nieuwe en verrassende wijze meenemen naar de toekomst. De energietransitie biedt kansen voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe business, en dat is precies wat we willen bereiken. Het festival geeft inzichten en inspiratie om vanuit een andere invalshoek naar jouw bijdrage aan de transitie te kijken en de mogelijkheden te zien die de energietransitie jou biedt!  Ervaar dit samen met nationale en regionale bestuurders, mensen uit het bedrijfsleven, energiemakers en energiegebruikers, netbeheerders en politici.

Het wordt geweldig! You will love it.

Programma

n.