Welkom in de wondere wereld van Aardgasvrij Wonen

Ben jij bewoner, VvE, huurder of lokaal actief met duurzame energie? Wil je meer weten over aardgasloze wijken?

Kom dan 12 mei in Amsterdam naar het eerste en enige VanGasLos Festival speciaal gericht op bewoners. Hier kun je alle informatie krijgen over de transitie van aardgas af.

Schrijf je in op https://lnkd.in/gYGetiR

Hoe ga je dan koken? Wanneer is jouw wijk aan de beurt? Welke alternatieven zijn er?

Vind meer uit over de warmtetransitie van aardgas af. Welke alternatieven zijn er? Hoe ga je dan koken? Wanneer is jouw wijk aan de beurt? Hoe gaan corporaties, gemeenten, netbeheerders en energieleveranciers om met de transitie van gas af?

Bezoek de informatiestands op de woonbeurs en kijg informatie over isolatie, stadsverwarming, warmtepompen en andere alternatieven voor gas. Volg een workshop inductiekoken of ga in gesprek met ervaringsdeskundigen uit andere wijken. Of volg één van de vele workshops over het waarom van de transitie van aardgas af of krijg meer informatie over het proces en de belangrijkste spelers. Via handige tools en met echte voorbeelden kun je meer uitvinden over wat al daadwerkelijk gebeurt.

Ook verwachten we veel bijzondere gasten om het festival extra feestelijk te maken. Op deze dag kun je informatie krijgen en in gesprek met  energiebedrijf NUON, netwerkbedrijf Alliander, gemeente Amsterdam, Hier verwarmt, Milieudefensie en vele anderen.

Voor deze bijeenkomst is ook een speciale vertoning van de film Onderstroom. Na afloop van de film kun je in gesprek met de regisseur en bewoners.

Schrijf je in op https://lnkd.in/gYGetiR

VanGasLos Festival_online_300ppi