Francesca gaat van gas los!

Eind 2016 begon Francesca, bekend van de blog “Francesca Kookt” waar ze elke dag lekkere recepten met je deelt, haar ‘Van Gas Los’-avontuur. Van een verstokte gaskoker, die naar eigen zeggen “eigenlijk geen flauw benul had van het effect van deze fossiele brandstof op onze planeet”, transformeerde ze naar een bewuste koker die uit zichzelf besloot om haar gaskookplaat de deur uit te doen. En daar heeft ze zichzelf en de mensen om haar heen enorm mee verbaasd.

Benieuwd naar het eindresultaat in Francesca’s keuken en of ze er nou eigenlijk blij mee is? Je kunt het allemaal zien in de derde en laatste aflevering van ‘Francesca gaat van gas los’! En daarin gaat ze natuurlijk ook nog even koken op haarnieuwe inductiekookplaat, samen met haar zoontje.

Wil je meer weten over haar avontuur? Bekijk dan ook aflevering 1 hieronder of lees de blog op haar site, waarin ze zich oriënteert op het gebied van elektrisch koken. En in aflevering 2 hieronder, zie je welke keuzes ze maakte en leer je alles over het gebruik van pannen op een inductiekookplaat. Meer lezen? Check blog #2.

Nog andere vragen? Neem contact met ons op!

Aflevering 1:

Aflevering 2:

Aflevering 3: